Λαβράκιας

Με ημίχρονο-τελικό!

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 08:14

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Αλμερία υποδέχεται την Γρανάδα.

Με ημίχρονο-τελικό!

Παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και... εξάποντο, με τις δυο ομάδες να δείχνουν από νωρίς ότι βασικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Αλμερία υπήρξε απομάκρυνση του Μορένο από τον πάγκο μετά το άσχημο ξεκίνημα και πιθανόν να παρουσιαστεί με περισσότερο πάθος αφού φαίνεται ότι αυτό μπορεί να ηχήσει σαν καμπανάκι στους παίκτες.

Η Γρανάδα προέρχεται από την ισοπαλία με την Μπέτις, δείχνοντας πάντως και αυτήν με την σειρά της, πολλές αδυναμίες ειδικά στην αμυντική λειτουργία, ενώ εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες.

Ο άσος δεν είναι καμιά σπουδαία ευκαιρία αλλά για να ρισκάρουμε παραπάνω, πιθανόν η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο να βοηθήσει για το ημίχρονο τελικό, καθώς καμιά από τις δυο πλευρές δεν θα ρισκάρει εξ' αρχής.

Αλμερία-Γρανάδα Χ-1 (Η-Τ) 5.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr