Λαβράκιας

Διπλό για την πρωτοπόρο Λεγκανές

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 - 13:30

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Μπούργκος υποδέχεται την Λεγκανές.

Διπλό για την πρωτοπόρο Λεγκανές

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους και ότι καλό έχουν πετύχει μέχρι στιγμής είναι μόνο εντός έδρας. Πάντως αμυντικά είναι εξαιρετικά ευάλωτοι έχοντας δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Λεγκανές εντυπωσιάζει με την πορεία της, έχει πιάσει κορυφή στην Β' ισπανίας και δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο.

Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ επιθετικά μόνο σε δυο ματς από τα οχτώ που έχει δώσει δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό είναι μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό, από την στιγμή μάλιστα που δίνεται σε αποδόσεις αουτσάϊντερ, ξεπερνώντας τον τριπλασιασμό.

Μπούργκος-Λεγκανές 2 (3.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr