Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Μιρασόλ

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 16:19

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Μιρασόλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νατάλ.

Από ημίχρονο η Μιρασόλ

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, με στόχο να μπουν και πάλι δυνατά στην μάχη της τετράδας για την άνοδο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

H Μιρασόλ είναι σε σταθερές βάσεις στο παιχνίδι της και στα περισσότερα που καταφέρνει να προηγηθεί, ξέρει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Νατάλ δεν πείθει καθόλου με την πορεία της και παρά το γεγονός ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή έχοντας αρκετά θέματα να λύσει στον αγωνιστικό τομέα.

Το διπλό είναι σε καλές αποδόσεις αλλά με βάση τα παραπάνω, μπορεί η Μιρασόλ να πάρει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με την τιμή να αυξάνεται αισθητά και να ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

ABC Νατάλ-Μιρασόλ 2/2 (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr