Λαβράκιας

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Βασιλεία!

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Σερβέτ.

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Βασιλεία!

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Σκουλτζ για το πολύ άσχημο ξεκίνημα και σίγουρα η διακοπή λόγω εθνικών μπορεί να έχει βοηθήσει την ομάδα, να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην επανέναρξη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα από εδώ και πέρα, με την ποιότητα να υπάρχει στο ρόστερ της αλλά να λείπει η αυτοπεποίθηση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Από την άλλη, η Σερβέτ που αυτή με την σειρά της φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ οι πολλές υποχρεώσεις (παίζει και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα) δεν είναι κάτι που έχει συνηθίσει.

Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν το 2.50 απόδοση, αξίζει το ρίσκο ενώ για να ανεβάσουμε και την τιμή μπορεί να συνδυαστεί με το over.

Βασιλεία-Σερβέτ 1+Over (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr