Λαβράκιας

Η ώρα της Φαμαλικάο!

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 08:14

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Εστρέλα υποδέχεται την Φαμαλικάο.

Η ώρα της Φαμαλικάο!

Οι γηπεδούχοι μπορεί να επικράτησαν με 0-1 εκτός της Κάζα Πία αλλά από την αρχή της σεζόν δείχνουν ότι δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εμφανίζονται με περιορισμένες δυνατότητες, στερούνται εμπειρίας ενώ δεν είναι λυμένο 100% το επιθετικό ζήτημα, καθώς δημιουργούν δύσκολα φάσεις και κυρίως σκοράρουν με το σταγονόμετρο.

Η Φαμαλικάο από την άλλη πλευρά, είναι ομάδα με αρκετά μεγάλο μπάτζετ (πίσω από τις τέσσερις μεγάλες) και σίγουρα οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Στηρίζεται πολύ στην καλή αμυντική λειτουργία, δεχόμενη λίγες φάσεις (την καλύτερη άμυνα μετά τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας) και εκτός έδρας σίγουρα θα βρει χώρους να απειλήσει, με στόχο να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.

Το διπλό από την στιγμή που δίνεται σε τιμές αουτσάϊντερ είναι άκρως προκλητικό και αξίζει το ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Εστρέλα-Φαμαλικάο 2 (2.77)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr