Λαβράκιας

Θα βάλει δύσκολα η Φαρένσε!

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Στο Λιγκ-Καπ Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Φαρένσε για τον τρίτο όμιλο.

Θα βάλει δύσκολα η Φαρένσε!

Μια διοργάνωση που συνήθως οι μεγάλες ομάδες της χώρας δεν το κυνηγούν σαν τρελές, οπότε συνηθίζουν να κάνουν εκτεταμένο ροτέϊσον. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και η Σπόρτινγκ καθώς ακολουθεί παιχνίδι για το πρωτάθλημα (που συνεχίζει να είναι στην κορυφή και αήττητη) ενώ παράλληλα την επόμενη εβδομάδα έχει και υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεδομένα το πρόγραμμα είναι βαρύ και το Λιγκ-Καπ είναι η διοργάνωση που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε υπάρχει μια χαλαρότητα.

Από την άλλη, η Φαρένσε ψάχνει διάκριση σε τέτοιους θεσμούς, ξεκίνησε καλά με την νίκη επί τη Τοντέλα και είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή (περνάει μόνο ο πρώτος από τον όμιλο κατευθείαν για τα ημιτελικά).

Μάλιστα στο πρωτάθλημα, είχαν συναντηθεί στην έδρα της Φαρένσε, με την Σπόρτινγκ να κερδίζει πολύ δύσκολα, με πέναλτι στις καθυστερήσεις, παρότι η Φαρένσε έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Με τα δεδομένα λοιπόν αυτά, πρώτη επιλογή λοιπόν το αμφίσκορο σε εξαιρετικές τιμές. Πάντως για κάποιον που θέλει να ρισκάρει ακόμα περισσότερο η διπλή ευκαιρία του Χ2 είναι σε τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό και αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Σπόρτινγκ Λ.-Φαρένσε Goal 2.20

Σπόρτινγκ Λ.-Φαρένσε X2 (ΔΕ) 3.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr