Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Τενερίφη

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Τενερίφη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αμορεμπιέτα.

Από ημίχρονο η Τενερίφη

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Αμορεμπιέτα να προσπαθεί να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως πολλά θέματα κυρίως στην επίθεση, όπου σκοράρει με το σταγονόμετρο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μάλιστα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της, έχουν εμφανιστεί under, ενώ σπανίως βρίσκει την δύναμη να αντιδράσει όταν μείνει πίσω στο σκορ.

Η Τενερίφη από την άλλη πλευρά, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ψάχνει νίκη ανάκαμψης για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης εξάδας και πλέι-οφ.

Ομάδα που ξέρει να αμύνεται και σίγουρα θα βρει χώρους να επιτεθεί. Το διπλό είναι δίκαια φαβορί και στις τιμές που δίνεται, αξίζει να πονταριστεί ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο μπορεί να κυνηγήσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση που αγγίζει το 3.50.

Αμορεμπιέτα-Τενερίφη 2/2 (3.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr