Λαβράκιας

Τον πρώτο λόγο η Βίλα Νόβα

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 08:14

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Βίλα Νόβα υποδέχεται την Σεαρά.

Τον πρώτο λόγο η Βίλα Νόβα

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία ματς αήττητοι και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να προλάβουν μια από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εξάλλου πρόκειται για την προτελευταία αγωνιστική και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Από την άλλη, η Σεαρά είναι αδιάφορη βαθμολογικά περιορίζομενη στην μέση της βαθμολογίας και πιθανόν να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσης της.

Φαβορί ο άσος, ρίσκο με την νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο ενώ κάλλιστα μπορεί να επιβεβαιωθεί το σημείο, σε συνδυασμό με το over 1,5 για να πάρουμε και μια πιο ικανοποιητική απόδοση.

Βίλα Νόβα-Σεαρά 1/1+Over 1,5

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr