Λαβράκιας

Διπλό με Over η Μπράγκα!

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Για την φάση των “32” του κυπέλλου Πορτογαλίας, η Μπράγκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πορτιμονένσε.

Διπλό με Over η Μπράγκα!

Οι γηπεδούχοι βγάζουν πάθος στο παιχνίδι τους αλλά σίγουρα πρώτο μέλημα είναι να μην κινδυνέψουν στο πρωτάθλημα με υποβιβασμό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπράγκα από την άλλη πλευρά, πριν την διακοπή είχε βρει καλό ρυθμό στο πρωτάθλημα, “τρέχει” ένα αήττητο σερί και φυσικά το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους της (πέρσι το έχασε στον τελικό από την Πόρτο).

Ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα η Μπράγκα και η Πορτιμονένσε με πολύ ευάλωτη άμυνα ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, η Μπράγκα την φιλοδώρισε με έξι τέρματα μέσα σε ένα ημίχρονο.

Πάντως και οι γηπεδούχοι βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν έχοντας τουλάχιστον ένα γκολ στο ενεργητικό τους στα δέκα από τα 11 τελευταία ματς που έδωσαν.

Το διπλό μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το Over για μια πιο ικανοποιητική τιμή που αγγίζει σχεδόν το 2,5 σε απόδοση.

Πορτιμονένσε-Μπράγκα 2+Over (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr