Λαβράκιας

Εντυπωσιακός συνδυασμός για την εντυπωσιακή Νις!

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 08:17

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ναντ υποδέχεται την Νις.

Εντυπωσιακός συνδυασμός για την εντυπωσιακή Νις!

Τα “καναρίνια” προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Αριστού να αποτελεί παρελθόν και ο Γκουρβενέκ να αναλαμβάνει τα ηνία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην μετριότητα η Ναντ καθώς έχει πολλά θέματα κυρίως στην άμυνα, δεχόμενη με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ και δύσκολα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξουν πολλά πράγματα, με βασικό στόχο ουσιαστικά να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό.

Από την άλλη, η Νις πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο Παρί Σ.Ζ., αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου.

Ομάδα που δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο (μόλις 4 γκολ παθητικό σε 13 ματς) και έχει τα φόντα να συνεχίσει νικηφόρα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό είναι δικαιολογημένα σε τιμές φαβορί αλλά για να αυξήσουμε την τιμή μπορούμε να το συνδυάσουμε και με το under 3,5.

Ναντ-Νις 2+Under 3,5 (2.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr