Λαβράκιας

Ρίσκο με Μόλενμπεκ

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 14:32

Για την φάση των “16” στο κύπελλο Βελγίου η νεοφώτιστη Μόλενμπεκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κορτράικ.

Ρίσκο με Μόλενμπεκ

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην μεγάλη κατηγορία και σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το ιδανικότερο καθώς υπάρχει πλέον άγχος και πίεση αναφορικά με την προσπάθεια παραμονής.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πιθανόν στο κύπελλο να υπάρξει μικρό ροτέϊσον καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Μόλενμπεκ χωρίς να ενθουσιάζει με την απόδοση της, βγάζει μεγάλη μαχητικότητα και διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή της.

Στο κύπελλο θέλει να δείξει ότι επάξια μπορεί να σταθεί κόντρα σε αντιπάλους ίδιας θεωρητικά δυναμικής ενώ εκτός έδρας παίζοντας με αντεπιθέσεις, βρίσκει συνήθως τον τρόπο να απειλήσει.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό που είναι σε αποδόσεις αουτσάϊντερ αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό, σε μια τιμή που σχεδόν αγγίζει τον τριπλασιασμό.

Κορτράικ-Μόλενμπεκ 2 (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr