Λαβράκιας

Είναι ικανή για διπλό η Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στην Μπόχουμ

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 08:14

Για την 15η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετωπίζει την Μπόχουμ εκτός έδρας.

Είναι ικανή για διπλό η Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στην Μπόχουμ

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν μια σαφέστατη βελτίωση με τον Μπιέλιτσα στον πάγκο, καθώς στο πρωτάθλημα επέστρεψαν στις νίκες με το 3-1 εντός επί της Γκλάντμπαχ ενώ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι αδιάφοροι βαθμολογικά πάλεψαν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκαν με 3-2 εντός στις καθυστερήσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σίγουρα το ρόστερ είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και ψάχνουν ένα καλό σερί για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία με στόχο να μην εμπλακούν με την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη πλευρά, η Μπόχουμ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, δύσκολα μπορεί να επιζητήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία ενώ δεδομένα το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Υπό άλλες συνθήκες (ειδικά πέρσι) το διπλό δεν θα ξεπερνούσε τον διπλασιασμό, αλλά λόγω της βαθμολογικής θέσης της Ουνιόν, πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικές τιμές και αξίζει το ποντάρισμα.

Μπόχουμ-Ουνιόν Βερολίνου 2 (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr