Λαβράκιας

Υψηλό σκορ στο Λονδίνο

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 13:30

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπράιτον.

Υψηλό σκορ στο Λονδίνο

Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι ενώ έχουν σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία και δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην εστία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σίγουρα ο στόχος είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, κάτι που σημαίνει ότι καλείται να παίξει επιθετικά, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Μπράιτον ηττήθηκε με 2-0 από την Αρσεναλ εκτός και ψάχνει άμεσα βαθμούς για να μην χάσει και άλλο έδαφος από την πρώτη πεντάδα. Σαφέστατα πιο ποιοτική, με εξαιρετική λειτουργία μεσοεπιθετικά, δημιουργώντας εύκολα φάσεις και σκοράροντας.

Το διπλό είναι σε τιμές φαβορί αλλά προτιμότερο το Over σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα μπορούν να σκοράρουν επίσης και οι δυο ομάδες.

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον Over+Goal (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr