Λαβράκιας

Διπλό με Over για το Καμερούν!

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 13:05

Στο Κόπα Άφρικα και συγκεκριμένα για τον 3ο όμιλο, το Καμερούν αντιμετωπίζει την Γκάμπια.

Διπλό με Over για το Καμερούν!

Η τελευταία δεν έχει ουσιαστικά ελπίδες πρόκρισης παραμένοντας χωρίς βαθμό ως τώρα, σε αντίθεση με το Καμερούν που θέλει νίκη για να ελπίζει στην δεύτερη θέση ή έστω σε μια εκ των καλύτερων τρίτων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μάλιστα το Καμερούν θα πρέπει να επιδιώξει και νίκη με πολλά τέρματα που θα είναι σημαντικό για την τελική κατάταξη (των τρίτων αν πάει σε αυτό το κριτήριο).

Σαφέστατα το Καμερούν έχει μεγαλύτερη ποιότητα για να ανταποκριθεί σε τέτοια είδους παιχνίδια που είναι εξαιρετικά κρίσιμα, με τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ να παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να έχουν υψηλές παραστάσεις.

Το διπλό λοιπόν σε συνδυασμό με το Over έχουν μια πολύ καλή τιμή που αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα, σε μονό αποδεκτό.

Γκάμπια-Καμερούν 2+Over (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr