Λαβράκιας

Με την μαχητική Λωζάνη Ούσι

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 12:36

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η νεοφώτιστη Λωζάνη Ούσι υποδέχεται την Βιντερτούρ.

Με την μαχητική Λωζάνη Ούσι

Η Λωζάνη Ούσι, ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της μετά την διακοπή, με το διπλό επί της Λουγκάνο με 2-3. Πίστη υπάρχει για ανατροπή της κατάστασης και αποφυγή της τελευταίας θέσης, αφού ο βασικός στόχος είναι να αποφύγει στα πλέι-αουτ τον υποβιβασμό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια, ευελπιστώντας παράλληλα να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Από την άλλη πλευρά, η Βιντερτούρ δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο, ενώ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ισοπαλία κόντρα στην Σερβέτ. Και οι φιλοξενούμενοι έχουν θέματα στην άμυνα, διαθέτοντας μάλιστα το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αξίζει το ρίσκο στην επιλογή του άσου σε μονό αποδεκτό σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2.50.

Λωζάνη Ούσι-Βιντερτούρ 1 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr