Λαβράκιας

Υψηλό σκορ σε αμφίρροπο ματς!

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 08:16

Για το πρωτάθλημα της Α' Πορτογαλίας, η Πορτιμονένσε φιλοξενεί την Αρούκα σε μια αναμέτρηση που δείχνει αρκετά ανοιχτή.

Υψηλό σκορ σε αμφίρροπο ματς!

Και οι δυο πλευρές βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και δύσκολα πλέον μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάντως και οι δυο ομάδες έχουν πρόβλημα στην ανασταλτική τους λειτουργία, δύσκολα κρατούν το μηδέν στην εστία και πιθανόν το ίδιο να συμβεί και τώρα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αρούκα είναι πιο επιθετική και δημιουργεί πιο εύκολα φάσεις αλλά αυτό έρχεται σε ισοστάθμιση με το γεγονός ότι παίζει εκτός έδρας και η Πορτιμονένσε είναι παράλληλα υποχρεωμένη να πιέσει και να κυνηγήσει το γκολ.

Όπως και να έχει λοιπόν, το αμφίσκορο λοιπόν έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης ενώ σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια πολύ καλή απόδοση.

Πορτιμονένσε-Αρούκα Over+Goal (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr