Λαβράκιας

Νίκη-πρόκριση για Αστον Βίλα

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Στο κύπελλο Αγγλίας, η Αστον Βίλα φιλοξενεί την Τσέλσι για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των “32”.

Νίκη-πρόκριση για Αστον Βίλα

Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και ουσιαστικά η πρόκριση δείχνει ανοιχτή, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ, οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση ή αν χρειαστεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Αστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ με το 5-0 εκτός επί της Σέφιλντ Γιουν και το κύπελλο είναι σίγουρα μέσα στους βασικούς στόχους, διεκδικώντας παράλληλα και θέση στην 4αδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Ομάδα που σκοράρει πολύ και παράλληλα δημιουργεί αρκετές φάσεις, ειδικά εντός όπου ανεβάζει κατακόρυφα τον ρυθμό.

Από την άλλη, η Τσέλσι συνεχίζει να μην ικανοποιεί με την απόδοση της, ηττήθηκε με 2-4 εντός από την Γουλβς, μετράει δυο σερί ήττες και για να σωθεί η χρονιά πρέπει να έρθει η κατάκτηση του Λιγκ-Καπ (είναι στον τελικό κόντρα στην Λίβερπουλ).

Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, κρίνονται ικανοποιητικές. Αν κάποιος θέλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση μπορεί να συνδυάσει την νίκη των γηπεδούχων με το over 1,5.

Αστον Βίλα-Τσέλσι 1+Over 1,5 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr