Λαβράκιας

Συνδυαστικό διπλό για Τορίνο

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 08:22

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Τορίνο παίζει εκτός έδρας με την Σασσουόλο.

Συνδυαστικό διπλό για Τορίνο

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν αήττητο τεσσάρων αγώνων και θέλουν να διευρύνουν το σερί αυτό με στόχο να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την εξάδα και τα κύπελλα Ευρώπης.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Τορίνο στηρίζεται πολύ στην καλή αμυντική λειτουργία και με όπλο τον συγκεκριμένο τομέα μπορεί να περάσει νικηφόρα από μια έδρα όπου φέτος δεν είναι φρούριο.

Η Σασσουόλο μετράει αρνητικό σερί, έχει πρόβλημα στην άμυνα ενώ πλέον υπάρχει και μεγάλο άγχος και πίεση. Δεδομένα οι γηπεδούχοι θα αφήσουν αρκετούς κενούς χώρους καθώς καλούνται να κάνουν παιχνίδι.

Η Τορίνο αν αξιοποιήσει μια από τις καλές στιγμές που θα τις παρουσιαστούν στο παιχνίδι μπορεί να φύγει νικήτρια, με το διπλό να είναι κοντά στο 2.20. Αν μάλιστα το συνδυάσουμε και με το under 3,5 τότε η απόδοση σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζει τον τριπλασιασμό.

Σασσουόλο-Τορίνο 2+Under 3,5 (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr