Λαβράκιας

Διπλό με Over η Ρεμς

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεμς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λοριάν.

Διπλό με Over η Ρεμς

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Λοριάν να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, να προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα να μην πείθει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν με την εικόνα της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και θα περάσει δύσκολα από την τωρινή της αντίπαλο.

Από την άλλη, η Ρεμς θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να διατηρηθεί κοντά στην 6αδα, έχοντας στόχο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκτός έδρας η Ρεμς μάλιστα έχει δείξει ότι σκοράρει πιο εύκολα καθώς βρίσκει περισσότερους κενούς χώρους για να απειλήσει.

Ποιότητα και δυναμική οδηγούν στο διπλό σε αποδεκτές αποδόσεις ενώ σε συνδυασμό με το Over της αναμέτρησης, η τιμή εκτοξεύεται πάνω από τον τριπλασιασμό.

Λοριάν-Ρεμς 2+Over (3.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr