Λαβράκιας

Άσος με Over για Γκιμαράες

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 08:10

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Γκιμαράες υποδέχεται την Κάζα Πία.

Άσος με Over για Γκιμαράες

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ισοπαλίες και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες με στόχο να διατηρηθούν σε τροχιά 4αδας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εντός έδρας η Γκιμαράες έχει εξαιρετική συγκομιδή βαθμών και σίγουρα ομάδες όπως η τωρινή αντίπαλος δείχνουν σχετικά εύκολο εμπόδιο. Από την στιγμή που αποκλείστηκε νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Γκιμαράες αποδεικνύει ότι για τα δεδομένα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι ικανή για κάτι καλό και φέτος.

Η Κάζα Πία πήρε σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά παραμένει σε ρηχά νερά, με πρόβλημα στο σκοράρισμα και παράλληλα μέτρια παρουσία εκτός έδρας.

Ο άσος έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο αλλά στις αποδόσεις που προσφέρεται είναι χαμηλά. Σε συνδυασμό όμως με το over έχουμε μια αρκετά ικανοποιητική τιμή.

Γκιμαράες-Κάζα Πία 1+Over (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr