Λαβράκιας

Νίκη με υψηλό σκορ για Μπράγκα

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 08:17

Για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Μπράγκα φιλοξενεί την Εστρέλα.

Νίκη με υψηλό σκορ για Μπράγκα

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον εστιάζουν αποκλειστικά εκεί, καθώς στην Ευρώπη ήρθε ο αποκλεισμός από την Κάραμπακ.

Πλέον διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και την τρίτη θέση η Μπράγκα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες εντός, για να βάλει δύσκολα στην Πόρτο που έχει και ντέρμπι με την Μπενφίκα αυτήν την αγωνιστική.

Η Μπράγκα φέτος χαρακτηρίζεται από την επιθετικότητα της, παράγει και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα και ειδικά εντός “πνίγει” τον αντίπαλο.

Η Εστρέλα παραμένει στα χαμηλά στρώματα, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ενώ στις εξορμήσεις της μετράει μόλις ένα διπλό σε 11 παιχνίδια.

Ο άσος είναι σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση, ειδικά αν ανεβάσουμε το line στο 3,5, αγγίζοντας τον τριπλασιασμό.

Μπράγκα-Εστρέλα 1+Over 3,5 (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr