Λαβράκιας

Ρίσκο με Κορτράικ

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 08:14

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Κορτράϊκ υποδέχεται την Αντβέρπ.

Ρίσκο με Κορτράικ

Στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος (προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου), η Κορτράικ είναι αυτή που “καίγεται” περισσότερο για βαθμούς, καθώς ακολουθούν πλέι-αουτ για την μάχη της παραμονής.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Με την νίκη επί της Μόλενμπεκ, πήρε και ψυχολογία, ευελπιστώντας σε ανάλογη συνέχεια για να αυξήσει όσες ελπίδες έχει για παραμονή.

Από την άλλη, η Αντβέρπ δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα πλην της εισόδου στην πρώτη εξάδα και μάλλον παρουσιάζεται αδιάφορη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Παράλληλα, το μυαλό όλων είναι στο τελικό κυπέλλου που έχει να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο, Ουνιόν Σ. Γκιλουάζ.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η διπλή ευκαιρία του 1Χ σε συνδυασμό με το αμφίσκορο πληρώνει αρκετά πιο πάνω από τον τριπλασιασμό.

Κορτράικ-Αντβέρπ 1Χ+Goal (3.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr