Λαβράκιας

Διπλό με Over η Μονακό

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 08:14

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μονακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Στρασβούργο.

Διπλό με Over η Μονακό

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, παραμένοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (με τέσσερις ήττες) και δεν αισθάνονται ακόμα ασφάλεια για την παραμονή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ζόρια στο σκοράρισμα ενώ και αμυντικά είναι αρκετά ευάλωτοι. Η Μονακό μετά την λευκή ισοπαλία με την πρωτοπόρο Παρί Σ.Ζ., έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο και θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά τριάδας για την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, με αρκετές ομάδες να την καταδιώκουν.

Δεδομένα πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι και έχουν τον πρώτο λόγο. Σε καλές τιμές το διπλό αλλά αν θέλουμε να ανεβάσουμε υψηλά την τιμή, μπορεί να συνδυαστεί και με το over, αφού η Μονακό δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια.

Στρασβούργο-Μονακό 2+Over (2.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr