Λαβράκιας

Στα πάνω τους οι “πετεινοί”!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 08:24

Για την Πρέμιερ Λιγκ, διεξάγεται το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Φούλαμ και την Τότεναμ.

Στα πάνω τους οι “πετεινοί”!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Τότεναμ είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει αρκετά και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις, θέση στην τετράδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι, συνέτριψε εκτός την Αστον Βίλα με 4-0 και απέδειξε ότι με τον Ποστέκογλου στον πάγκο, παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, με κατοχή της μπάλας, πίεση ψηλά που πνίγει τον αντίπαλο αλλά και πολλούς παίκτες δημιουργούς, ή σε θέση να σκοράρουν.

Η Φούλαμ δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από την μετριότητα, δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της ενώ μόνο μια φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Προβάδισμα στο διπλό λοιπόν σε τιμές που ξεπερνούν οριακά τον διπλασιασμό. Για κάποιον βέβαια που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, ο συνδυασμό με το Over, εκτοξεύει την απόδοση sto 2.60.

Φούλαμ-Τότεναμ 2+Over (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr