Λαβράκιας

Διπλό με Over για Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 08:24

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ.

Διπλό με Over για Γιουνάιτεντ

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν χάσει έδαφος από την πεντάδα της βαθμολογίας και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από εδώ και πέρα, κάθε απώλεια μπορεί να κριθεί πολύ σημαντική στην μάχη που δίνει η ομάδα του Ερικ Τεν Χάαγκ και σίγουρα η νίκη επί της Μπρέντφορντ είναι επιτακτική ανάγκη.

Η Μπρέντφορντ φέτος δεν εντυπωσιάζει με την παρουσία της όπως στο περσινό πρωτάθλημα, προβληματίζει έντονα στην ανασταλτική της λειτουργία και δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της.

Ανώτερη και πιο ποιοτική η Μαν. Γιουν., με το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό να κρίνεται ελκυστικό.

Από εκεί και πέρα, για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να συνδυάσει το διπλό με το Over, με την απόδοση να φτάνει στο 3,20 στην Betshop.

Μπρέντφορντ-Μαν. Γιουν. 2+Over (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr