Λαβράκιας

Ασος με Over για Αουγκσμπουργκ

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 08:16

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία.

Ασος με Over για Αουγκσμπουργκ

Οι γηπεδούχοι πριν την διακοπή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες και ευελπιστούν να συνεχίσουν έτσι, για να παλέψουν για την 6η θέση και τα κύπελλα Ευρώπης.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εντός έδρας η Άουγκσμπουργκ παίζει πολύ επιθετικά και σκοράρει με ευχέρεια και η Κολωνία είναι προσιτός αντίπαλος, καθώς δύσκολα κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στα χαμηλά στρώματα, παλεύοντας για την σωτηρία τους και σίγουρα το άγχος επιβαρύνει και τις προσπάθειες τους, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα αλλά επειδή είναι σε χαμηλές σχετικά τιμές μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το Over, αγγίζοντας το 2,70 στην Betshop.

Αουγκσμπουργκ-Κολωνία 1+Over (2.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr