Λαβράκιας

Ρίσκο με Λούτον

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 08:00

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λούτον υποδέχεται την Μπόρνμουθ.

Ρίσκο με Λούτον

Αναμέτρηση ουσιαστικά με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς με στόχο να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για την παραμονή τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

H εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια και την προσπάθεια επίτευξης του στόχου. Η Μπόρνμουθ έχει διαφορά ασφαλείας, παίζει ελεύθερα και σκοράρει αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων μας οδηγεί προς το 1.

Πάντως και οι δυο ομάδες δεν πείθουν αμυντικά οπότε ο συνδυασμός με το Over 1,5 αυξάνει σημαντική την τιμή, που ξεπερνάει τον τετραπλασιασμό. Στο 4,30 η απόδοση λοιπόν στην Betshop.

Λούτον-Μπόρνμουθ 1+Over 1,5 (4.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr