Λαβράκιας

Τριπλασιασμός με… Φερόλ

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 01:48

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Φερόλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιγιαρεάλ Β'.

Τριπλασιασμός με… Φερόλ

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βιγιαρεάλ Β να παραμένει στην τελευταία θέση και να δείχνει εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία οπότε σπανίως μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Φερόλ επέστρεψε στις νίκες και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να μπει δυνατά στην μάχη των πλέι-οφ ανόδου. Ομάδα που παίζει εξαιρετικά την κόντρα αν βρει χώρους.

Aπό την στιγμή που το διπλό είναι σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό και συγκεκριμένα στο 3,00 από την Betshop.

Βιγιαρεάλ Β-Φερόλ 2 (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr