Λαβράκιας

Τεράστια απόδοση για Μαρσέιγ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 08:10

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ.

Τεράστια απόδοση για Μαρσέιγ

Οι Μαρσεγέζοι μπορεί να προέρχονται από τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ όπου προκρίθηκε στα πέναλτι, αλλά αν θέλουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σαφέστατα η Τουλούζ δεν είναι ομάδα που τρομάζει ενώ ουσιαστικά έχει πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Η Μαρσέιγ ουσιαστικά θέλει να μπει στην διεκδίκηση τουλάχιστον της 6ης θέσης και σαφέστατα είναι ανώτερο ποιοτικά σύνολο.

Το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν αρκετά τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο μπορεί να συνδυαστεί με το over με την απόδοση να φτάνει στο εξωπραγματικό 4,40 από την Betshop.

Τουλούζ-Μαρσέιγ 2+Over (4.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr