Λαβράκιας

Αξία στο διπλό της Φράιμπουργκ

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 08:12

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, υπάρχει μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον ανάμεσα στην Ουνιόν Βερολίνου και την Φράιμπουργκ.

Αξία στο διπλό της Φράιμπουργκ

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ουνιόν να έχει φτάσει σε δύσκολη κατάσταση καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό (ή διαδικασία μπαράζ παραμονής) ενώ η Φράιμπουργκ παλεύει πλέον για την 7η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, υπάρχει περισσότερο άγχος στους γηπεδούχους που σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί καταφατικά.

Καλύτερη και πιο σταθερή η Φράιμπουργκ καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, κυνηγάει την Χοφενχάιμ που έχει δύσκολη αποστολή με την Μπάγερν.

Όπως και να έχει, το διπλό είναι άκρως προκλητικό σε τιμές απόλυτου αουτσάϊντερ που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό και συγκεκριμένα είναι στο 3.40 από την Betshop.

Ουνιόν Βερ.-Φράιμπουργκ 2 (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr