Λαβράκιας

Γκανγκβόν με... over!

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 08:23

Στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, η Γκανγκβόν υποδέχεται την Σουγουόν.

Γκανγκβόν με... over!

Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και δείχνουν ότι φέτος μπορεί να είναι η... χρονιά τους, αφού πέραν μιας θέσης στην πρώτη εξάδα θέλουν να διεκδικήσουν τουλάχιστον και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου.

Μεγάλο όπλο η επίθεση που σκοράρει κατά ριπάς (δεύτερη καλύτερη μετά την πρωτοπόρο Ουλσάν). Από την άλλη η Σουγουόν έχει επίσης καλή παρουσία αν και εκτός έδρας δυσκολεύεται περισσότερο για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές. Για κάποιον βέβαια που θέλει να ρισκάρει περισσότερο αλλά να πάρει και μια πιο μεγάλη απόδοση μπορεί να συνδυάσει το σημείο με το over, με την τιμή να φτάνει στο 3,35 από την Betshop.

Γκανγκβόν-Σουγουόν 1+Over (3.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr