Μπαλαντέρ

Γιατί με την ΑΕΚ

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 20:02

Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ είναι μεγάλο τόσο αγωνιστικά όσο και στοιχηματικά.

Γιατί με την ΑΕΚ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.03 3.16 4.1 1.54 2.17 1.16 3.9 1.88 1.72 1.21 1.28 1.72

Να 'μαι εδώ φίλοι μου, από το νέο μας σάιτ, Μεταφέρθηκα... από την εφημερίδα στη νέα τεχνολογία. Θα τα λέμε και από εδώ λοιπόν, αλλά φυσικά παραμένει το ενδιαφέρον μας και στο χαρτί, εκεί όπου οι αναλύσεις είναι πάντα περισσότερες.

Λοιπόν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Μελισσανίδης, το πάλεψε, στήριξε τον Γιαννίκη, αλλά δεν πήγαινε άλλο.

Στα αποδυτήρια είχαν αρχίσει να λένε πολλά. Και αν συμβαίνει αυτό σε ελληνική ομάδα, τότε χάθηκε το κόλπο.

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα ο ομογενής προπονητής. Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά το κακό έγινε και δεν γυρίζει πίσω.

Στα... φρέσκα κουλούρια τώρα. Η ΑΕΚ έχει για υπηρεσιακό προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Προβιβάστηκε από την δεύτερη ομάδα.

Ξέρετε πως ο Σωκράτης έχει αντιμετωπίσει ξανά τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου; Ναι τη σεζόν 2018-19, που ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής. Νίκησε, τότε, με 2-1 στο πρώτο ματς που έγινε στην Πάτρα, για τους 16 του κυπέλλου.

Φυσικά στον επαναληπτικό ο ΠΑΟΚ έβαλε 5άρα για να προκριθεί, σε μια σεζόν όπου κατέκτησε το νταμπλ.

Τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ΑΕΚ ψάχνει το μαξιλάρι της. Για να βγει από την εσωστρέφεια. Δεδομένο πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Κάτι πρέπει να κάνουν. Και πάντα η αύρα ενός νέου προπονητή είναι θετική.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα είναι υποψιασμένος. Αλλά είναι και κουρασμένος. Μικρό το ροτέισον από τον Λουτσέσκου και πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Κατά συνέπεια η ΑΕΚ μπορεί να πάρει τη νίκη που θέλει. Με τον άσο να δίνεται υψηλά, ακόμα και σε 2,50. Μπορούμε βέβαια να πάμε και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για να δούμε τι θα γίνει...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.