Μπαλαντέρ

Ο Ολυμπιακός που αλλάζει και το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 17:29

Δύο φιλικά έχει την Τετάρτη (29/6) για τις ελληνικές ομάδες και το στοίχημα με άρωμα... Super League σιγά σιγά επιστρέφει!

Ο Ολυμπιακός που αλλάζει και το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ

Το ξέρω σας έλειψα λίγο παραπάνω. Ήταν και οι... διακοπές των ελληνικών ομάδων, που ξέρετε πως έχω το παρασκήνιο. Και σας το προσφέρω απλόχερα.

Θα τα λέμε πιο συχνά, όσο δυναμώνουν τα φιλικά των ομάδων της Super League και αρχίσουν τα επίσημα ευρωπαϊκά.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το 4ο φιλικό του, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Κοντράρεται με την Σλάβια Πράγας, που είναι δευτεραθλήτρια στην Τσεχία. Είναι το πιο δυνατό, μέχρι το επόμενο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει πολλές αλλαγές. Δοκιμάζει διάφορα πράγματα κι έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα αναμένεται να είναι λίγο πιο διαφορετικά, Θα βάλει αρκετούς από αυτούς που προορίζει για βασικούς. Ώστε να αρχίσει να μοντάρει την ομάδα. Δεν αποκλείεται να φανεί λίγο παραπάνω θέληση, αφού είναι και η προετοιμασία στη μέση που κάνει βαριά τα πόδια, και να πάρει τη νίκη. Ο άσος είναι πάνω από 2,30.

Το χτίσιμο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του κοντράρεται με την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς. Ανάλογα με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου θα είναι και το αποτέλεσμα. Βέβαια ο ΠΑΟΚ, που είναι στο ξεκίνημα του χτισίματος, αλλάζει και τον κορμό του.

Με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για νέα ομάδα. Κατά συνέπεια αξίζει να τον πάει κανείς στην κόντρρα. Δηλαδή να έρθει ισοπαλία, που είναι πάνω από 3,80. Φυσικά είναι και το θέμα τι ομάδα θα παρουσιάσει η Γκόου Αχέντ Ινγκλς.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΝΓΚΛΣ - ΠΑΟΚ Χ 3.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.