Μπαλαντέρ

Δεν γίνεται για Ολυμπιακό, γκολ με τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 10:32

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο τεστ με Σάλτσμπουργκ ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει ξανά με Ολλανδική ομάδα με τα γκολ να έχουν τη σημασία τους

Δεν γίνεται για Ολυμπιακό, γκολ με τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται τα τεστ των ελληνικών ομάδων έτσι και η στήλη είναι εδώ να δώσει παρασκήνιο αλλά και τις προτάσεις της.

Ο Ολυμπιακός δίνει το 6ο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Σίγουρα είναι επίπονη η προετοιμασία και ο Πέδρο Μαρτίνς την κάνει με πολύ μπάλα. Αν βάλεται και τις προπονήσες ενδιάμεσα των αγώνων καταλαβαίνεται πως το τρέξιμο είναι μεγάλο.

Το ματς με την Σάλτσμπουργκ είναι υψηλού κιδύνουν. Ο αντίπαλος είναι μια από τις πλέον δυνατές ομάδες της Αυστρίας. Και το πρωτάθλημα εκεί ξεκινάει τέλη του μήνα, οπότε είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία της.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει με περισσότερους βασικούς. Μπορεί να παίξει και με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα. Οι Πειραιώτες θέλουν μια καλή εμφάνιση για να δείξουν και τα βήματα προόδου τους. Για το 2-3 γκολ πάει το ματς που είναι πάνω από 1,90. Αν θέλει κάποιος να πάρει ρίσκο, ας πάει και στη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του δίνει το δεύτερο φιλικό του. Πάλι με ομάδα της Ολλανδίας. Ξεκίνσε με την Γκόου Αχέντ Ινγκλς που της έβαλε 4 γκολ Τώρα βέβαια η Γκρόνινγκεν είναι πιο δυνατή. Αλλά και αυτή είναι στην αρχή των φιλικών της. Μπορεί και το over 3,5 γκολ, αν σκοράρει ο αντίπαλος και ανοίξει το ματς από το 60' και μετά που θα γίνουν και πολλές αλλαγές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.