Μπαλαντέρ

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και γκολ!

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 11:29

Οι δύο ομάδες κοντράρονται σε ένα δυνατό τεστ όπου η διαφορά στην ετοιμότητας τους είναι μεγάλη

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και γκολ!

Ένα τεστ που έχει το ενδιαφέρον για το στοίχημα δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός. Θα γίνει στο προπονητικό κέντρο των ασπρόμαυρων στη Νέα Μεσημβρία. Δίνεται χαρακτήρας προπονητικός και δεν θα έχει τηλεοπτικό κάλυψη. Δεν θα είναι εκεί ούτε δημοσιογράφοι.

Ωστόσο είναι ένα παιχνίδι ποιυ παίζεται στοιχηματικά. Με τις διαφορές των δύο ομάδων να είναι μεγάλες. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει πολύ στην προετοιμασία του. Γιατί την επόμενη εβδομάδα έχει ματς για το Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας. Γύρισε και από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έκανε στην Ολλανδία.

Έχει δώσει ήδη τρία φιλικά. Νίκησε 4-0 την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς. Ηττήθηκε 2-1 από την Γκρόνινγκεν κι έφερε 2-2 με την Αλκμάαρ.

Ολλανδικές ομάδες που έχουν στο... αίμα τους τα μεγάλα σκορ!

Ο Παναιτωλικός από την μεριά του σε μερικές μέρες θα αναχωρήσει για το Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Εκεί θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Αναστασίου έχει μείνει στον πάγκο.

Θα είναι το πρώτο τεστ για την ομάδα του Αγρινίου. Δεν πρόκειται όμως να αποτελέσει σάκο του μποξ. Παράλληλα ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν από τρεις εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πως θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο Καρέλης ανανέωσε, αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Στεργιάκης και ο επιθετικός Ζοάο Πέντρο, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΟΚ είναιο φαβορί, αλλά ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που έχει το γκολ. Μπορεί να δίνει το πρώτο της τεστ, αλλά η προετοιμασία ξεκίνησε καιρό πριν.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται πάνω από 2,00 και είναι μια πρόταση που εμπεριέχει ασφάλεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.