Μπαλαντέρ

Πάνω στον Ελ Αραμπί!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 13:15

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και ο Μαροκινός είναι αυτός που μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς.

Πάνω στον Ελ Αραμπί!

Εδώ είμαστε φίλοι μου αφού η χρονιά ξεκινάει. Ο Ολυμπιακός κάνει ποδαρικό στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.

Δεν θα σας αφήσω παραπονούμενους και να ξέρετε πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συνδυασμό στοίχημα με παρασκήνιο. Γιατί αυτός είναι ο μπαλαντέρ.

Πάμε τώρα στους ερυθρόλευκους. Ο Πέδρο Μαρτίςν έδειξε στους παίκτες του και την παράδοση της ομάδας με ισραηλινές ομάδες. Που δεν είναι καλή. Καθώς έχει μια νίκη στα έξι παιχνίδια.

Το έκανε για να τους τσιτώσει ακόμα περισσότερο. Να τους δείξει πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Και πως θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

Η πίεση που θα δεχθούν είναι μεγάλη. Καθώς το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Παράλληλα η υγρασία είναι κάτι που δεν έχουν συνηθίσει οι Πειραιώτες.

Εκτός από έναν. Τον Ελ Αραμπί, αφού στην Αραβία που αγωνιζόταν το κλίμα ήταν ανάλογο. Ξέρει και τι θα αντιμετωπίσει.

Ο έμπειρος στράικερ είναι έτοιμος να δείξει ξανά πως είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών. Υπέγραψε και νέο διετές συμβόλαιο. Αποτελεί έναν από τους παίκτες που μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα παιχνίδι.

Βέβαια θα πρέπει να τροφοδοτηθεί κατάλληλα. Η άμυνα της Μακάμπι Χάιφα έχει προβλήματα στον συντονισμό της. Εκεί ανάμεσα θα παίξει ο Ελ Αραμπί. Στα κενά, που ξέρει να τα εκμεταλλεύεται. Είναι απόλυτα έτοιμος να βάλει γκολ. Στοιχηματικά αυτό είναι πάνω από 2,60. Και αξίζει το ποντάρισμα του. Και κάτι ακόμα... Αναμένεται να πάμε σε μικρό σκορ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.