Μπαλαντέρ

Το 1-0 της Ελλάδας και η μεγάλη σημασία της νίκης

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:17

Για όσους αρέσκονται στα σκορ η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βόρεια Ιρλανδία αφήνει ελπίδες για μια καλή τιμή

Το 1-0 της Ελλάδας και η μεγάλη σημασία της νίκης

Η Ελλάδα έχει μεγάλα κίνητρα για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία. Γιατί θέλει να τερματίσει με 15 βαθμούς στον όμιλο.

Και θα την βοηθήσει στην συνέχεια στα ranking των UEFA, FIFA για τις μελλοντικές κληρώσεις.

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις των ομίλων της Γ' κατηγορίας του Nations League, θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία πρόκρισης στο επόμενο Euro. Αν φυσικά δεν τα καταφέρουν μέσω των προκριματικών που θα αρχίσουν την Άνοιξη.

Σε αυτή την δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης, θα παίξουν ημιτελικα μπαράζ οι 4 πρώτες ομάδες των 4 ομίλων της Γ' κατηγορίας. Η Ελλάδα αν πάρει τη νίκη θα τερματίσει με 15 βαθμούς. Και θα είναι δεύτερη σε βαθμολογία, με τις άλλες τρεις να είναι οι Γεωργία (πρώτη σε βαθμούς), Τουρκία (3η σε βαθμούς), Καζακστάν (4η σε βαθμούς). Οι δύο πρώτες ομάδες δίνουν εντός έδρας τα μπαράζ. Και σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Τουρκία.

Κατά συνέπεια έχει λόγους η Ελλάδα να θέλει την νίκη. Βέβαια το θέμα είναι πως δεν σκοράρει εύκολα. Και η Βόρεια Ιρλανδία αναμένεται να το πάει στην άμυνα. Παράλληλα ίσως να την ευνοεί το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης είναι μικρός.

Η Ελλάδα πάντως θα είναι άκρως επιθετική. Και μπορεί να βρει την φάση για να σκοράρει. Το θέμα είναι πως δύσκολα θα μπορέσει να βάλει ένα δεύτερο τέρμα.

Το σκορ στο 1-0 έχει απόδοση 5,50 και αξίζει το ρίσκο του...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr