Μπαλαντέρ

Το 2,15 στην Λαμία

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 08:48

Η Λαμία υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που έχει νέο τεχνικό τον Βέλιτς, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής

Το 2,15 στην Λαμία

Καλημέρα και καλό Σάββατο. Η Super League επιστρέφει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Σας είχα προϊδεάσει για τις αλλαγές προπονητών που έρχονται. Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός. Νύχτα τον έστειλε τον Κάρλος Κορμπεράν μετά την ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μίτσελ ανέλαβε τα ηνία και θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ατρόμητο. Παράλληλα και ο Λεβαδειακός έληξε την συνεργασία του με τον Ταουσιάνη, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάσμικο Βέλιτς που ήταν στον Παναθηναϊκό Β' έγινε ο νέος προπονητής. Θα ντεμπουτάρει στο αποψινό εκτός έδρας ματς με την Λαμία.

Δύο ομάδες που με βάση την εικόνα τους θα είναι από αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή. Κι έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το σίγουρο είναι πως και για τους δύο το Χ δεν τους βολεύει. Θα πρέπει να βρουν λύσεις για να σκοράρουν. Καθώς έχουν θέματα στην δημιουργία.

Η Λαμία θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Και θα επιτεθεί. Μπορεί να βρει το γκολ, αλλά αυτό θα την κάνει ευάλωτη στην άμυνα.

Ο Λεβαδειακός, με τον Βέλιτς στον πάγκο θα επιχειρήσει να διαφυλάξει τα νότα του. Ωστόσο ο Βέλιτς είναι από τους τεχνικούς που αρέσκονται στην δημιουργία. Και κάτι θα έχει προλάβει να αλλάξει σε έναν Λεβαδειακό που έχει αξιόλογους παίκτες από το κέντρο και μπροστά.

Που θέλω να καταλήξω;. Μα φυσικά στο γκολ - γκολ που είναι στο 2,15. Έχει ρο ρίσκο του. Αλλά και οι δύο ομάδες καίγονται για να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Και για όσους θέλουν μεγαλύτερο ρίσκο, ας κοιτάξουν και προς το διπλό...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr