Μπαλαντέρ

Δεν πάει άλλο για τον Ιωνικό

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 08:16

Στη Νίκαια και το Αγρίνιο πέφτουν τα φώτα στο κουπόνι για την Super League αναφορικά με το Σάββατο (8/10)

Δεν πάει άλλο για τον Ιωνικό

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάβββατο. Η Super League είναι στα... φόρτε της και κάνοντας μια μικρή αποτίμηση των 6 πρώτων αγωνιστικών, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Στις ευχάριστες εκπλήξεις είναι ο Παναιτωλικός και ο Βόλος. Οι οποίοι και κοντράρονται στο Αγρίνιο και οι τιμές στο κουπόνι του στοιχήματος είναι εξαιρετικές. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα Ιώννινα και έριξαν 4άρα στον τοπικό ΠΑΣ. Εμφατική εμφάνιση από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο οποίος μάλλον βρήκε την... Ιθάκη του. Γιατί από πέρσι, που ανέλαβε τον Παναιτωλικό, η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και παίζει και ωραία μπάλα.

Ο Βόλος από την άλλη μπορεί να άλλαξε προπονητή με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν επηρρεάστηκε. Ο Μπράτσος ανέλαβε ξανά ως υπηρεσιακός, με την ομάδα να τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Βέβαια τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Παναιτωλικός και στην έδρα του, αν πιάσει καλό ρυθμό μπορεί να πάρει τις νίκες που θέλει. Και αυτή με τον Βόλο, είναι μια τέτοια.

Μπορεί να παρουσιάζονται σχεδόν ισοδύναμοι οι δύο μονομάχοι, αλλά στον πάγκο ο Παναιτωλικός, κατά την άποψη μου, υπερέχει. Και μπορεί να πάρει τη νίκη που στοιχηματικά προσφέρεται στο 2,15.

Φεύγουμε από το Αγρίνιο και πάμε στη Νίκαια. Δεν πάει άλλο για τον Ιωνικό. Παραμένει χωρίς νίκη και το ματς με την Λαμία είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Ιωνικός έχει καλές μονάδες σε όλες τις γραμμές. Κι έχει αντιμετωπίσει τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Βόλο και Ατρόμητο. Δύσκολο πρόγραμμα.

Η Λαμία ωστόσο, που προέρχεται από την πρώτη της νίκη, δεν έχει την δυναμική που να μπορεί να αγχώσει τον Ιωνικό. Ο άσος είναι στο 2,32.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1 2,15
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 1 2,32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr