Μπαλαντέρ

Το ημίΧρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 11:05

Το ντέρμπι των δικεφάλων έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα, όπως και το ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Λαμία

Το ημίΧρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή! Ο θαυμαστός κόσμος της Super League, για το σημερινό κουπόνι, μας δίνει ωραία ματσάκια.

Πάμε κατευθείαν στο ψητό. Ο Ολυμπιακός παίζει νωρίς με την Λαμία. Κομβικό ματς με δεδομένο πως αργότερα είναι και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Δεδομένη η νίκη για τους Πειραιώτες. Μικρή η τιμή του άσου και δικαιολογημένα. Επειδή η Λαμία είναι μια ομάδα που παίζει άμυνα. Οι γηπεδούχοι θα θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση.

Επί εποχής Μίτσελ, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός πάντα είναι πιο επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο. Το over 1,5 γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, προσφέρεται στο 2,67. Και ας ελπίσουμε αυτή την φορά οι φάσεις που θα βγουν να γίνουν γκολ!

Πάμε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Μια ιδιαίτερη αναμέτρηση. Πρώτο ντέρμπι στο νέο γήπεδο για την Ένωση. Και αναμφίβολα είναι το φαβορί. Ειδικά με τις απουσίες που έχει ο αντίπαλος. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος. Νίκησε και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Παρά τις απώλειες που έχει, ο Λουτσέσκου θα βρει μια μάχημη ενδεκάδα.

Περιμένω ένα πρώτο 45λεπτο με προσοχή στην λεπτομέρεια και από τις δύο ομάδες. Με το Χ να δίνεται στο 2,05...

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,67
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.