Μπαλαντέρ

Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και η Λαμία

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 10:04

Υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι που θα γίνει στο Καραϊσκάκη ενώ το Λαμία - Παναιτωλικός έχει ενδιαφέρον στα γκολ

Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και η Λαμία


Καλή Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες - φίλους μου. Που είναι μια μεγάλη Κυριακή με φουλ μπάλα για την Super League. Φυσικά και ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. και οι δύο ομάδες είναι σε ανοδική πορεία και τελευταία έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη. Καθώς παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο τους.

Παράλληλα έχουν βρει μεσοεπιθετικά την ισορροπία τους. Στην Λεωφόρο έσπασαν πολλές φορές τις ζώνες άμυνας του Παναθηναϊκού.

Η Ένωση είναι μια ομάδα που παίζει με πίεση και μάλιστα αρκετά ψηλά. Τώρα δεν είναι σίγουρο πως θα κοιτάξει να το κάνει και απέναντι στον Ολυμπιακό. Ίσως να κοιτάξει να δώσει χώρο και να παίξει λίγο πιο πίσω,.

Σε κάθε περίπτωση για τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμα καθοριστικό ντέρμπι. Γιατί σε περίπτωση μη νίκης η κορυφή θα απομακρυνθεί σε τέτοιο βαθμό που δύσκολλα γίνεται ανατροπή! Ο άσος είναι πάνω από 2,00.

Πάμε και στη Λαμία με την αναμέτρηση της ομώνυνης ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ εύκολα, αλλά δεν βάζουν. Τελευταία ωστόσο έχουν αλλάξει επιθετικά. Οι αντίπαλοι τους είναι ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ.

Μια αναμέτρηση όπου... κρύβε το γκολ - γκολ μέσα της, το οποίο είναι πάνω από 2,00.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ  1
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.