Μπαλαντέρ

Δύο δυνατά σημεία από την Super League 2

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 09:20

Το θεσσαλικό ντέρμπι και το Πανσερραϊκός - Ηρακλής αξίζουν πονταρίσματα

Δύο δυνατά σημεία από την Super League 2

Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Super League γιοκ, μέχρι να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ. Πάμε ξανά σε μεταγραφολογία που είναι βαρετή. Γιατί τον Ιανουάριο ξεκινούν επίσημα οι μεταγραφές του χειμώνα. Οπότε καταλαβαίνετε, κάθε μέρα θα παίζουν ένα σωρό ονόματα.

Πάντως στα δικά μας, σας τα είχα πει για τον Φέστα και την Λαμία. Τέλος λοιπόν με τον Παντελίδη να παίρνει το τιμόνι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την δουλειά του.

Πάμε τώρα και στην Super League 2 που θα μας απασχολήσει αυτές τις μέρες. Γιατί θα γίνονται συνέχεια παιχνίδια. Και πέραν από το Μουντιάλ θα μας κρατήσει σε εγρήγορση αναφορικά με τα εντός συνόρων.

Ντέρμπι λοιπόν το ΑΕΛ - Νίκη Βόλου. Θεσσαλικό ντέρμπι για την ακρίβεια. Που θα γίνει στο Αλκαζάρ και με πολύ κόσμο. Η ΑΕΛ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β'΄. Πληγώθηκε ο εγωϊσμός της ενώ είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Στην πρεμιέρα της νίκησε 3-0 με άνεση τον Ηρακλή Λάρισας.

Η Νίκη Βόλου είναι επίσης ομάδα με υψηλό μπάτζετ και προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, μετρ σε ανόδους. Αλλά τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα.

Προέρχεται από το εντός 1-1 στο ντέρμπι με την Βέροια. Ενώ στην πρεμιέρα της ηττήθηκε εκτός με 2-0 από τον Μακεδονικό. Δεν έχει δέσει ακόμα σαν ομάδα.

Σίγουρα θα παίξουν δυνατές μάχες στο γήπεδο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά για την ΑΕΛ το πρέπει για νίκη είναι μεγαλύτερο. Και μπορεί να το μετουσιώσει σε νίκη (1,85), καθώς παίζει ρόλο η έδρα και η εμπειρία της.

Δύσκολη είναι και η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή. Βαριά ονόματα στο ποδόσφαιρο και οι δύο. Που ψάχνουν να βρουν την ηρεμία τους και μια δίοδο για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη εκτός 1-0 με τον Αλμωπό. Στην πρεμιέρα τους έφεραν 1-1 εντός με τον Θεσπρωτό. Θετικά τα σημάδια. Ο Ηρακλής από την μεριά του έδωσε ένα ματς και ήταν το εντός 1-1 με τον Αλμωπό.

Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν λύσεις για σκοράρισμα. οπότε το γκολ - γκολ που είναι υψηλό (πάνω από 2,00) αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr