Μπαλαντέρ

Η Κηφισιά και ο συνδυασμός

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 08:33

Μια δυνατή δυάδα από την Super League 2 με αποδόσεις που ιντριγκάρουν

Η Κηφισιά και ο συνδυασμός

Καλό Σάβββατο σε όλους και να σας υπενθυμήσω πως επιστρέφουν στην δράση και οι ομάδα της Super League. Μεσοβδόμαδα θα γίνει η αρχή αφού θα διεξαχθούν ματς για το Κύπελλο. Κι έτσι γυρίζουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Για σήμερα πάντως θα ασχοληθούμε με τα δύο ματς της Super League 2. η Κηφισιά πάει τρένο και υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι γηπεδούχοι με τον Πετράκη στον πάγκο τους έχουν νίκες και στα 5 ματς που έδωσαν.

Μάλιστα έβαλαν 13 γκολ και δέχθηκαν μόλις ένα. Η ομάδα της Ιεράπετρας από την άλλη έχει 3 νίκες στα 4 παιχνίδια της.

Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για την Κηφισιά αφού η ομάδα της Κρήτης είναι μαχητική και θέλει μεγάλη προσοχή. Το ματς έχει τα στοιχεία του ντέρμπι.

Η Κηφισιά βέβαια είναι εκείνη που έχει το μομέντουμ. Παρουσιάζει μεγάλη σοβαρότητα. Και μπορεί να πάρει τη νίκη που αν συνδυαστεί με under 2,5 γκολ η τιμή πάει στο 2,75.

Το άλλο ματς είναι αυτό που θα δώσει ο Ηρόδοτος απέναντι στην Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο τεχνικό τον Ανυφαντάκη, που είναι ο 4ος για φέτος. Με νέο προπονητή και η Καλλιθέα, αφού την ανέλαβε ο Σίμος. Σίγουρα είναι πιο ισχυρή από τον αντίπαλος της και με καλύτερο ρόστερ. Αλλά δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ που είναι στο 1,91.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1&UNDER 2,5 ΓΚΟΛ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr