Μπαλαντέρ

Τα γκολ σε Τούμπα, Τρίπολη

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 10:14

Πάμε για την 3η σερί πετυχημένη πρόταση, μετά από αυτές του Σαββάτου και της Κυριακής

Τα γκολ σε Τούμπα, Τρίπολη

Μια ζεστή καλημέρα σε όλους καθώς οι θερμοκρασία έχει πέσει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Οι μετεωρολόγοι μπορεί να τσακώνονται για το αν θα πέσουν χιόνια ή όχι, εμείς πάλι τα βρίσκουμε με τις προτάσεις μας.

Τα πήγαμε εξαιρετικά το Σαββατοκύριακο. Γιατί βγήκε η δυάδα του Σαββάτου, αλλά και της Κυριακής.

Πάμε άμεσα στις προτάσεις της Δευτέρας, αφού έχουμε τρία άκρως ενδιαφέροντα ματς. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Θυμίζω πως επόμενο ματς θα είναι ξανά στην Τούμπα το σούπερ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να γκελάρει με τον Λεβαδειακό. Θέλει να πάρει τους βαθμούς για να τονώσει περισσότερο την ψυχολογία του μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα. Και δύσκολα θα κάνουν γκέλα. Ο Λεβαδειακός από την άλλη θα το πάει στην άμυνα. Κι εκεί υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία. Θα κοιτάξει να βγάλει το πρώτο ημίχρονο, αν μπορεί, με το μηδέν πίσω.

Γενικά θα είναι ένα περίεργο ματς και η πρόταση του 2-3 γκολ που είναι στο 1,95 έχει την αξία της. Και την ασφάλεια της. Καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργία και σκοράρισμα, αλλά το σκορ δεν αναμένεται να ξεφύγει.

Μια μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00 και η θερμοκρασία αναμένεται να είναι.. πολική.

Δεν τον παίρνει τον Παναθηναϊκό να αφήσει κι άλλους βαθμούς. Βέβαια δεν είναι στα καλύτερα του και ο Αστέρας το παλεύει για να αλλάξει με τον Μάντζιο στον πάγκο του.

Προβλέπεται κλειστή αναμέτρηση, κάτι που συνηθίζεται για τον Παναθηναϊκό. Το 0-1 γκολ είναι στο 2,42 κι έχει πολλές πιθανότητες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.