Μπαλαντέρ

Χωρίς περιθώρια

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 00:32

Η Λαμία παίζει... τελικό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει χάσει τον ρυθμό του

Χωρίς περιθώρια

Καλημέρα φίλοι μου! Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League είναι εδώ. Ξεκινούν και αναμένεται να γίνει χαμός. Αναφορικά με τα ματς και τις ανακοινώσεις.

Το... πάρτι ξεκίνησε την Παρασκευή με τους ορισμούς των διαιτητών. Και την οργή του Βόλου για τον ορισμό του Διαμαντόπολου στο ματς με τον Ολυμπιακό. Και ακόμα δεν έγινε η πρεμιέρα. Για να δούμε τι θα δούμε.

Πάμε στα δικά μας, αφού σήμερα Σάββατο (18/3) ξεκινούν τα πλέι άουτ. Θυμίζω δύο ομάδες θα υποβιβαστούν. Και τρεις είναι αυτές που παλεύουν να αποφύγουν το μοιραίο.

Μια από αυτές είναι η Λαμία. Η οποία στα δύο τελευταία της ματς πήρε 4 πόντους. Σημαντικό αυτό, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος δείχνει να βρίσκει τα... κουμπιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη πλευρά δεν είναι στα καλύτερα του. Μπορεί να μην αισθάνεται και τελείως άνετα για την παραμονή του. Αλλά θα συναντήσει δυσκολίες στην Λαμία.

Για τους γηπεδούχους είναι τελικός και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους. Πάμε με τον άσο του 2,35.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Ιωνικό. Ντέρμπι της Δυτικής όχθης. Το ενδιαφέρον μονόπλευρο. Για τον Ιωνικό που το παλεύει για την παραμονή. Αναμένεται να γίνει ένα κλειστό ματς με το Χ στο ημίχρονο να είναι στο 2,00 και να έχει την αξία του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 2,35
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΧΗΜ. 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr