Μπαλαντέρ

Όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 10:48

Τα πλέι οφ της Super League είναι εδώ και το ντέρμπι στην Τούμπα βγάζει πολλές στοιχηματικές προκλήσεις

Όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Το όμορφο πρωτάθλημα της Super League επανεκκίνησε το Σάββατο, όπου μας βγήκε η μία από τις δύο προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα βγήκε το γκολ - γκολ στο Παναιτωλικός - Λαμία (1-3), όχι όμως και ο άσος στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος (1-1) με τις φιλοξενούμενος να ισοφαρίζουν μετά το 80'.

Πάμε στα σημερινά που έχει να κάνει με τα πλέι οφ. Το σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ταπεινή μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν χάνει.

Η Ένωση θέλει το αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την ψυχολογία της μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ έχει την μεγάλη ευκαιρία να μπει στην μάχη του τίτλου. Είναι αήττητος στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος. Βέβαια τα σερί... σπάνε κάποτε!

Οι δύο ομάδες θα είναι άκρως προσεκτικές και σε πρώτη φάση πάω με το Χ στο ημίχρονο που είναι στο 1,93. Και για το ρίσκο θα έπαιρνα και το διπλό του 1,97.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν για τα καλά στην μάχη του τίτλου και με δεδομένο το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα είναι "αυτοκτονία" αν δεν πάρουν νίκη κόντρα στον Άρη.

Τελευταία ο Ολυμπιακός βρίσκει και πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Παράλληλα ο Άρης είναι ομάδα βρίσκει γκολ και θα απειλήσει.

Το over του 2,18 είναι εξαιρετικός. Ο άσος σε συνδυασμό με over είναι στο 2,30 κι έχει επίσης την αξία του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΧΗΜ. 1,93
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ OVER 2,18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.