Μπαλαντέρ

Φουλ του άγχους στη Νίκαια για τον Ιωνικό και την Λαμία που παίζουν μια κατηγορία!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 07:39

Η ματσάρα Ιωνικός - Λαμία και το παιχνίδι της Τρίπολης στρέφουν πάνω τους τα φώτα για διαφορετικούς λόγους

Φουλ του άγχους στη Νίκαια για τον Ιωνικό και την Λαμία που παίζουν μια κατηγορία!

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Για την Super League είναι ένα ιδιαίτερο Σάββατο με το κουπόνι να έχει τα 4 ματς των playouts με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Φυσικά δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με την ματσάρα Ιωνικός - Λαμία. Μπαράζ παραμονής. Μόνο νίκη θέλει ο Ιωνικός για να σωθεί. Η Λαμία μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και με ισοπαλία.

Ένα τρομερό 90λεπτο που έχει και μεγάλο παρασκήνιο. Διαιτητής είναι ο Διαμαντόπουλος και παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Θα σας μιλήσω άλλη στιγμή για το παρασκήνιο γιατί τώρα προέχει το ματς.

Συνήθως σε τέτοιες αναμετρήσεις οι παίκτες έχουν άγχος και νευρικότητα. Που δύσκολα τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Ιωνικός έχει μια νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και μια ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύο εντός που έδωσε στα playouts.

Η Λαμία ηττήθηκε 4-1 από τον ΦΗ κι έφερε 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στις δύο εξορμήσεις της αντίστοιχα. Να σημειώσω πως το δίδυμο στόπερ των Τζανετόπουλου - Παπαδόπουλου έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την Λαμία.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Που θέλω να το πάω; Με το Χ ημίχρονο που είναι στο 1.91. Για όσους θέλουν να το πάνε σε περισσότερο ρίσκο, το Χ τελικό είναι στο 3.15.

Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν πήρε νίκη στα playouts και ήταν από τις χειρότερες ομάδες. Αντίθετα η ομάδα των Ιωαννίνων έβγαλε με νίκες τα 3 τελευταία της και σώθηκε.

Κατά συνέπεια "άδειασε" μετά την επίτευξη της παραμονής και μόνο το ματς αυτό δεν τον ενδιαφέρει.

Βέβαια ο Αστέρας δεν είναι στα καλύτερα του και μπορεί να είναι φαβορί για νίκη, αλλά καλύτερη πρόταση είναι το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Χ ΗΜΙΧΡ. 1.91
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr