Μπαλαντέρ

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 2η αγωνιστική

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 18:13

Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται, διότι υπενθυμίζω ότι στην πρεμιέρα αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια. Τι κρατάμε στο ημερολόγιο μας;

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 2η αγωνιστική

Του Μπάμπη Παπάζογλου

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Πρώτο ματς για τους γηπεδούχους, νέο, καλό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους. Πίσω από την ισοπαλία κρύβονται ευκαιρίες κι από τους δύο για να κερδίσουν. Ο Παναιτωλικός θέλει χρόνο (νέος προπονητής), αλλά μπορεί να βγάλει φάσεις, ο ΠΑΣ μπήκε καλά στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι έχει τον τρόπο να παρουσιάζει αξιόμαχες ομάδες. Η πρώτη εικόνα είναι θετική.

Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ 3-0: Ο Αστέρας αντέδρασε άμεσα μετά την Τούμπα, ο ΟΦΗ απογοήτευσε μετά τη νίκη επί του Άρη. Κλασική απόδειξη του πάνω- κάτω και το αντίστροφο των πρώτων αγωνιστικών. Ο Αστέρας βρίσκει λύσεις μεσοεπιθετικά, σκόραρε με ευκολία κι έκανε καλή διαχείριση του αγώνα. Ο ΟΦΗ είχε φάσεις, όχι τόσες όμως για να πάρει αποτέλεσμα και ο Νταμπράουσκας κατάλαβε ότι θέλει κι άλλη δουλειά για να βρει η ομάδα του ισορροπία και διάρκεια.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση Cosmote TV

Παναθηναϊκός- Βόλος 3-0: Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε από το πρώτο του παιχνίδι αυτό που καταλάβαινε κανείς από τις μεταγραφές που έκανε. Πιο δημιουργικός, περισσότερα γκολ και μακριά από την ομάδα που σε αρκετές περιπτώσεις είχε καθιερώσει πέρσι τις οριακές νίκες. Κι ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να κάνει εύκολα ροτέισον. Ο Βόλος έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δύο ματς και ο Μπράτσος βλέπει ότι πρώτη του δουλειά είναι να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία, πριν το επιθετικό κομμάτι.

ΑΕΚ- Πανσερραϊκός 1-1: Πρώτο ματς για τους πρωταθλητές και πρώτη γκέλα. Η κατοχή (82%!) και οι τελικές δεν δείχνουν ότι ο Αλμέιδα έκανε μεγάλο λάθος με το εκτεταμένο ροτέισον, όσο δείχνει το αποτέλεσμα, αλλά τόσες αλλαγές μαζεμένες συνήθως δεν κάνουν καλό. Πρόβλημα για την ΑΕΚ ότι πάλι έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και ότι δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες, που κάνει, από την άλλη και πιεστική είναι και δημιουργεί σε μεγάλα διαστήματα. Ο Πανσερραϊκός εντυπωσίασε μετά το ματς στο Καραϊσκάκη. Ο Γκαρσία έφτιαξε γρήγορα ένα καλό σύνολο, πήρε μεγάλο αποτέλεσμα, τώρα θα τεσταριστεί στα ματς που πρέπει να κερδίσει.

Λαμία- Άρης 1-0: Η Λαμία πήρε τον Καρλίτος για να γίνει πιο επιθετική και να αποκτήσει προσωπικότητα και μετά τις δύο αγωνιστικές έχει τέσσερις βαθμούς και πολύ διαφορετική επιθετικά εικόνα από τα προηγούμενα χρόνια. Απόλυτα ικανοποιητικό το ξεκίνημα της. Ο Άρης δεν απέφυγε μία ακόμη πολύ γρήγορη αλλαγή προπονητή. Ο Τερζής χρεώνεται τις δύο ήττες στο ξεκίνημα και τα πολλά προβλήματα που εμφανίζει η ομάδα του. Στη Λαμία και φάσεις δέχθηκε και γκολ και δεν κατάφερε να σκοράρει. Με τον Μάντζιο ελπίζει σε άμεση ανάκαμψη.

Στο Pamestoixima.gr σε περιμένει όλη η αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ με μοναδικές αποδόσεις*!

ΠΑΟΚ- Κηφισιά 1-0: Τι κι αν χάνει βασικούς και αλλάζει αναγκαστικά την ομάδα του, ο ΠΑΟΚ εύκολα, δύσκολα τα καταφέρνει μέχρι στιγμής. Έκανε το «δύο στα δύο», αν και τα χρειάστηκε απέναντι στους νεοφώτιστους, ενώ προχωράει και το πρότζεκτ με τους νέους, με τον Τζίμα να κερδίζει κι άλλους πόντους. Η Κηφισιά έφτασε κάποια στιγμή κοντά σε μία ισοπαλία- έκπληξη, αλλά αμέσως φάνηκε η απειρία της στην κατηγορία, αν και έχει έμπειρους παίκτες. Δέχεται εύκολα γκολ και δε θα παίζει στη φυσική της έδρα με ό,τι συνεπάγεται για την πορεία της.

Ολυμπιακός- Ατρόμητος 4-0: Για ομάδα με νέο προπονητή και πολλές αλλαγές, που μάλιστα συνεχίζονται, ο Ολυμπιακός όχι απλά κάνει τη δουλειά του, αλλά δίνει συνεχώς υποσχέσεις για πολύ καλύτερη συνέχεια. Μετά τα τρία γκολ στην Τσουκαρίτσκι έβαλε τέσσερα, έχει ταυτότητα ως ομάδα και βγάζει ένταση και δε δέχεται εύκολα γκολ, όπως πέρσι. Ο Μαρτίνεθ βλέπει το «κόλπο» με τον Μασούρα (δεύτερο φορ), να αποδίδει. Ο Ατρόμητος δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικός. Ήταν το πρώτο του ματς, αυτό τον επηρέασε και πρέπει να αλλάξει εικόνα αν θέλει να κυνηγήσει τα πλέι οφ.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση Cosmote TV

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr