Μπαλαντέρ

Τα δύσκολα είναι μπροστά

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:28

Το Γιβραλτάρ προσφερόταν για επιστροφή στις νίκες και η Εθνική δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Ευρύ σκορ (5-0) και καλό θέαμα σε ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο.

Τα δύσκολα είναι μπροστά

Γράφει ο Μπάμπης Παπάζογλου

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ήταν αναμενόμενο και δεν αποτελεί κριτήριο για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Αυτό που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι ότι δε σταμάτησε μέχρι το τέλος, κυνηγούσε συνεχώς κι άλλα γκολ κι αυτό είναι ένδειξη καλής νοοτροπίας. Αλλά μέχρι εκεί. Τα δύσκολα είναι μπροστά και στην ουσία… ξανάρχονται. Πρώτα εκτός έδρας με την Ιρλανδία και στη συνέχεια εντός με Ολλανδία και Γαλλία.

Η πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει απομακρυνθεί πολύ, αλλά η Εθνική θα έχει πάλι την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της. Κι εκεί θα φανεί αν πήρε και το πρόσφατο μάθημα από τον αγώνα με την Ολλανδία κι αν μπορεί να περιμένει κάτι όταν θα αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, έχει μπροστά της και τα μπαράζ του Nations League, την επιπλέον ευκαιρία να πάει στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αν οριστικά μείνει εκτός δυάδας στον όμιλο της κι εκεί επίσης δεν θα είναι εύκολοι οι αγώνες.

Τα δύσκολα ξεκινούν και στο πρωτάθλημα για τους διεκδικητές του τίτλου. Τα πρώτα ντέρμπι θα γίνουν την Κυριακή (ΑΕΚ- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ- Άρης) και την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν και τα ματς των ομίλων σε Europa League και Conference League για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες. Όλοι φέτος θα έχουν την ίδια δυσκολία να αντιμετωπίσουν και θα δοκιμαστούν μέχρι τον Δεκέμβριο κι εκεί θα φανούν η δουλειά κάθε ομάδας, το ρόστερ, αλλά και οι αντοχές και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr