Μπαλαντέρ

Τα πρώτα ντέρμπι…

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:26

Μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, τα πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι αυτό το σαββατοκύριακο κι έρχονται και τα πρώτα ντέρμπι στην Σοπύπερ Λιγκ.

Τα πρώτα ντέρμπι…

ΑΕΚ- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ- Άρης είναι τα πρώτα μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με την ιδιαιτερότητα για τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και οι όμιλοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όλοι θα παίζουν Πέμπτη, το πρόγραμμα θα γίνει πιο βαρύ και μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι κι ένα τεστ αντοχών.
Τα ντέρμπι αυτήν την εβδομάδα θα αποτελέσουν το πρώτο τεστ για τους τέσσερις, την επόμενη εβδομάδα θα μπει στη διαδικασία και ο Παναθηναϊκός, που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Θα είναι ένα πρώτο τεστ, αλλά δε θα τελειώσει φυσικά κάτι από τόσο νωρίς. Σίγουρα όμως τα αποτελέσματα θα είναι σημαντικά για όποιον κερδίσει. Όπως και η πίεση είναι διαφορετική για τους τέσσερις, λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων.
- Η ΑΕΚ έχει ήδη την απώλεια με την ισοπαλία στο γήπεδο της απέναντι στον Πανσερραϊκό.
- Ο Ολυμπιακός έχει τη μικρότερη πίεση, γιατί έχει το απόλυτο μέχρι τώρα.
- Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.
- Ο Άρης έχει δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια.
Όλα αυτά δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες πίεσης στην κάθε ομάδα, ωστόσο κάθε παιχνίδι και ειδικά ντέρμπι, έχει τους δικούς του κανόνες. Και οι τέσσερις ξέρουν ότι θα σημάνει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς, όπως επίσης και ότι η ισοπαλία, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα είναι καθόλου άσχημη. Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει και κάποια αγωνιστικά θέματα, που παίζουν το δικό τους ρόλο για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερη προσέγγιση των αγώνων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr